Croatian
Pratite nas na:

PROIZVODI

BTL-CardioPoint-ECG_logo_pl

BTL CardioPoint-ECG

Program BTL CardioPoint-ECG izvrstan je dodatak svakom BTL-ovom EKG-u. Omogućuje usporedbu rezultata EKG-a, dijeljenje s drugim kompjuterima na mreži i izvoz u neovisne medicinske sustave. Zbog jednostavnog upravljanja je savršen za upotrebu čak i u ustanovama s velikim brojem pacijenata kao što su hitne službe.

Prikaži proizvode

EKG L-linije

BTL-ovi uređaji za EKG L-linije su profesionalni 12-kanalni elektrokardiografi posebno osmišljeni za kardiološke odjele i ambulante. Ovo je uređaj koji će odgovarati i najzahtjevnijim stručnjacima jer ima ispise visoke kvalitete na papiru formata A4/A5, veliki ekran osjetljiv na dodir, prijenos podataka u WiFi i LAN mreži te mogućnost nadogradnje za spirometriju.

BTL-Cardiology-ECG_L-line_-pl
Prikaži proizvode

EKG M-linije

Uređaji za EKG BTL-08 MT Plus spajaju sve napredne značajke modela iz L-linije u kompaktnom dizajnu. Ovaj uređaj za EKG prikladan je za različite korisnike. Ekran u boji osjetljiv na dodir, ispisi EKG-a visoke kvalitete i mogućnost spirometrije čine ovo moćnom uređajem kojim je ipak jednostavno upravljati.

BTL-Cardiology-ECG_M-line__pl
Prikaži proizvode

EKG S-linije

Uređaji za EKG BTL-08 S-linije najpoznatiji su zbog svoje prenosivosti i dugotrajnog rada na bateriju. LCD ekran omogućuje promatranje odabranog kanala i drugih povezanih informacija kao što su brzina ispisa, amplituda itd. Kao i kod svih BTL-ovih uređaja za EKG, upravljanje jednim dodirom i izbornik jednostavan za korištenje korisniku osiguravaju ugodno korištenje.

BTL-Cardiology-ECG_S-line_-pl
Prikaži proizvode