Croatian
Pratite nas na:

PROIZVODI

BTL-5000_SWT-Power

BTL-5000 SWT Power

Najmoćniji uređaj za radijalnu shockwave terapiju koristi do 5 bara pritiska i visoku frekvenciju do 22 Hz. Zahvaljujući jedinstvenom modularnom sustavu moguće su kasnije nadogradnje drugim oblicima fizikalne terapije.

Prikaži proizvode

BTL-6000 SWT Topline

Najmoćniji prijenosni uređaj za shockwave terapiju na tržištu omogućuje korištenje pritiska do 5 bara i frekvenciju do 20 Hz. Jednostavno se prenosi zahvaljujući ugrađenom tihom kompresoru ili se može držati na modernim i praktičnim kolicima.

BTL-6000_SWT-Topline
Prikaži proizvode

BTL-6000 SWT Easy

Uređaj je jednostavan za korištenje i ima LED sučelje prilagođeno korisniku. Sedam pretprogramiranih protokola pokriva najčešće indikacije. S 4 bara i 15 Hz, ovaj model nudi istu ergonomiju i prenosivost, a za nižu cijenu.

BTL-6000_SWT-Easy
Prikaži proizvode

High Intensity Laser i Shockwave terapija

Kombiniranje terapije Shockwave i High Intensity Laser omogućuje vam poboljšanje rezultata tretmana i ubrzanje postupka oporavka. Možete odabrati pojedinačno liječenje shockwave ili laserskom terapijom ili koristiti kombinaciju metoda u jednom tretmanu za natprosječne rezultate terapije.

BTL-5000_SWT-Power_HIL
Prikaži proizvode

Karakteristike i pogodnosti

• Visok pritisak do 5 bara
• Visoka frekvencija do 22 Hz
• Upravljanje na dodir – intuitivno upravljanje putem ekrana u boji osjetljivog na dodir
• Jednostavno korištenje za svakog terapeuta – terapijska enciklopedija s anatomskim slikama u boji, korisnički protokoli za iskusne korisnike
• Ergonomski oblikovan aplikator za ugodno korištenje – ergonomski oblikovali korisnici
• Modularni sustav – do 4 različita modula fizikalne terapije u jednom uređaju (serija 5000)
• Najmoćniji prijenosni uređaj za shockwave terapiju na tržištu (serija 6000)

Medicinske osnove

SWT_DR-graph-effects_HR_tc

Izvantjelesna zvučna valna terapija (za razliku od izvantjelesne litotripsije) se ne koristi za razbijanje tkiva nego stvaranje mikroskopskih intersticijskih i izvanstaničnih bioloških učinaka koji npr. obuhvaćaju regeneraciju tkiva. Primjena udarnih valova omogućuje znatno povećan prikaz pokazatelja rasta kao što su eNOS, VEGF, PCNA i BMP. Novoformirane krvne žile poboljšavaju prokrvljenost i oksigenaciju što omogućuje brže zacjeljivanje. Zvučni valovi također uzrokuju aktiviranje mastocita što pomaže uklanjanju kroničnih upala. Ostali učinci obuhvaćaju stimuliranje proizvodnje kolagena, razgradnju kalcificiranih fibroblasta i širenje medijatora boli „supstance P“.

PRONAĐI KORISNIKE

Udarni val Laser visokog intenziteta TR-terapija