Croatian
Pratite nas na:

PROIZVODI

Ultrazvučna terapija

BTL nudi najmoderniju opremu za ultrazvučnu terapiju – jedinstveni ultrazvučni aplikator HandsFree Sono® koji ne ovisi o terapeutu i ergonomski oblikovane ultrazvučne sonde s ugrađenom vizualnom kontrolom kontakta.

BTL_Ultrasound_HandsFreeSono_pl

Elektroterapija

BTL nudi najnaprednije uređaje za elektroterapiju na tržištu s punim rasponom struja niske i srednje frekvencije.

BTL_Electrotherapy_electrodes_pl

Laserska terapija

BTL-ovi laseri uključuju širok izbor moćnih aplikatora s dvije različite valne duljine i podešavanjem intenziteta tako da terapeut može postići maksimalnu učinkovitost terapije.

BTL_Laser_cluster_pl

Magnetoterapija

BTL predstavlja moćan sustav magnetoterapije. Aplikatori za magnetoterapiju opremljeni su tehnologijom Focused Magnetic FieldTM. Taj integrirani sustav istovremeno poboljšava sigurnost terapeuta i osigurava neprekidan terapeutski učinak na pacijenta.

BTL_Magnetotherapy_solenoid_pl

Kombinirana terapija

BTL-ovi uređaji za fizikalnu terapiju omogućuju kombiniranje elektroterapije, ultrazvučne terapije, laserske terapije i magnetoterapije u jednom uređaju.

BTL_Combined-units_v2_pl
BTL_Shortwave-Diathermy_v2_pl

Kratkovalna dijatermija

BTL-6000 Shortwave je moderan uređaj za terapiju toplinom visoke frekvencije. Korištenje visokofrekventne energije u toplinskoj terapiji nudi prednost dubljeg prodiranja u usporedbi s uobičajenim metodama kao što su topli oblozi, kupke i infracrvena svjetlost.

Prikaži proizvode
BTL_Traction-unit_pl

Trakcija

BTL-16 Plus je trakcijski uređaj prikladan za terapiju vrata i lumbalnog područja. Trakcija je uobičajena vrsta terapije za bolove u leđima i vratu.

Prikaži proizvode
BTL_Heat-therapy_pl

Toplinska terapija

BTL-25 L i BTL-25 XL donose pametnu i učinkovitu inovaciju u toplinskoj terapiji. Uređaji kombiniraju dvije najpopularnije vrste toplinske terapije: parafinsku kupku i zagrijavanje toplim oblozima.

Prikaži proizvode