Croatian
Pratite nas na:

Glavne značajke

Unified_cardiology_platform_3

Jedinstvena platforma za kardiologiju

BTL CardioPoint je višenamjenski računalni program koji u jednu jedinstvenu platformu povezuje EKG, test opterećenja, Holter, ABPM i spirometriju. Svi ovi moduli koriste isti tip korisničkog sučelja i istu vrstu upravljanja. Zato je kod korištenja jednog modula prilagođavanje na drugu vrstu još lakše.

One_patient_database

Jedna baza pacijenata

Svi BTL CardioPoint moduli (pregledi) koriste samo jednu bazu pacijenata. Zbog preglednog rasporeda, svi uobičajeni prostupci sasvim su jasni (primjerice unos novog pacijenta, početak novog pregleda). Također su dostupne napredne funkcije kao što su sigurnosne kopije podataka i izvoz u različite formate.

Userinterface_customization

Prilagođavanje korisničkog sučelja

BTL-ov računalni program ima sučelje koje se u potpunosti može prilagoditi, a izgled i pojedini postupci se jednostavno podešavaju. Terapeut može proizvoljno dodavati i pomicati tablice, EKG trake i ostale prozore. BTL CardioPoint tako postaje računalni program koji se prilagođava korisniku, a ne mora se korisnik prilagođavati programu.

BTL-CardioPoint-NET_logo_pl

Umrežavanje

Program BTL CardioPoint može se koristiti kao mrežni sustav u većim ordinacijama i bolnicama kojima je potrebna oprema za brzo i učinkovito upravljanje podacima o pacijentima i pregledima. Također može prenositi podatke u neovisne bolničke informacijske sustave i sustave za arhiviranje. Za to se koriste različiti komunikacijski protokoli kao što su HL7, DICOM i GDT.

PROIZVODI

BTL-CardioPoint_ECG_logo

EKG u mirovanju

Program BTL CardioPoint-ECG izvrstan je dodatak svakom BTL-ovom EKG-u. Omogućuje usporedbu rezultata EKG-a, dijeljenje s drugim kompjuterima na mreži i izvoz u neovisne medicinske sustave. Zbog jednostavnog upravljanja je savršen za upotrebu čak i u ustanovama s velikim brojem pacijenata kao što su hitne službe.

Prikaži proizvode
BTL_CardioPoint_SDS_logo_2

Rano otkrivanje rizika od iznenadne smrti

SDS modul jedinstveni je alat za rano otkrivanje rizika od iznenadne srčane smrti, glavnog uzroka smrti mladih sportaša. Tijekom rutinske EKG pretrage, SDS modul visokim stupnjem osjetljivosti omogućava automatsku procjenu sportski specifičnog EKG-a i osigurava brze rezultate.

Prikaži proizvode
cpet-logo

CPET

BTL CPET (CardioPulmonary Exercise Test) je zbog pouzdang mjerenja, dijagnostičkih mogućnosti, jednostavne primjene i preglednog prikaza rezultata na suvremenom, korisnički orjentiranom sučelju, pogodan za korištenje u različitim medicinskim ustanovama.

Prikaži proizvode

Test opterećenja

BTL CardioPoint-Ergo pripada novoj generaciji naprednih sustava za računalne testove opterećenja. Napredne dijagnostičke značajke omogućavaju dobivanje maksimalne količine podataka iz testa kako bi se pouzdano utvrdio rizik od pojave koronarne arterijske bolesti (CAD).

BTL-CardioPoint_ergo_logo
Prikaži proizvode

Holter EKG

Program BTL CardioPoint-Holter posebno je osmišljen kako bi liječniku uštedio vrijeme.Osim izvrsne kvalitete signala, koja je ključna u snimanju holtera, nudi niz jedinstvenih alata za potvrđivanje automatskih dijagnostičkih rezultata. Zato je moguće procijeniti snimku holtera u minimalnom vremenu i s maksimalnom točnošću.

BTL-CardioPoint_holter_logo
Prikaži proizvode

ABPM

Program BTL CardioPoint-ABPM odgovara svim današnjim specifikacijama u profesionalnom praćenju krvnog tlaka. Koristi lagani uređaj za snimanje s tihim radom i sadrži računalni program koji je jednostavan za korištenje. BTL-ova jedinstvena metoda mjerenja “postepenim ispuhivanjem” jamči precizno mjerenje krvnog tlaka.

BTL-CardioPoint_ABPM_logo
Prikaži proizvode

Spirometrija

Kombinacija BTL-ovog pneumotahografa i računalnog programa BTL CardioPoint pretvara bilo koji kompjuter u napredni spirometar. Osim uobičajenih funkcija, spirometar omogućuje usporednu rezultata pregleda, konfiguriranje konačnih izvješća i dijeljenje podataka iz pregleda s drugim kompjuterima na mreži.

BTL-CardioPoint_spiro_logo
Prikaži proizvode