Croatian
Pratite nas na:

BE UNLIMITED. BE FLEXI.

Novi sustav ergometrijskog testa tvrtke BTL predstavlja prekretnicu u standardiziranim pretragama testa opterećenja. Bez obzira radi li se o laboratorijskim uvjetima ili testu na terenu, zahvaljujući bežičnoj tehnologiji, moguće je ostvariti pretragu. Upoznajte najmoderniji bežični test opterećenja sa izvanrednom kvalitetom EKG signala.

473×245_FLEXI_unit

glavne značajke

BTL_ICON_Excelent-signal-quality

Izvanredna Kvaliteta Signala

Bežični EKG uređaj koji se nalazi pričvršćen na tijelo pacijenta smanjuje smetnje uzrokovane kretnjama i omogućava monitoring srčane aktivnosti čak i u slučajevima prisilnog zaustavljanja zbog medicinskih komplikacija.

BTL_ICON_variability-in-testing

Varijabilnost Testiranja

Povećanom mobilnošću BTL Flexi uređaja, otvaraju se mogućnosti različitog odabira testiranja, koji uključuje kretanje stepenicama ili kretanje na otvorenom.

BTL_ICON_042-result_RGB

CardioPoint Vas Vodi

Ostanite usmjereni na Vašeg pacijenta i dopustite aplikaciji da Vas vodi tijekom cijelog testa. BTL CardioPoint razvijen je na temelju recentnih kliničkih smjernica!

BTL-Cardiology_ST-maps_vector2

ST Mape

ST mape pomažu u identifikaciji simptoma ishemije mnogo brže nego samostalni prikaz EKG signala. Način prikaza ST denivelacija u ST mapama u skladu su sa topologijom srca, što olakšava detekciju događaja vezanih uz promjene ST spojnice.

BTL-Cardiology_QT-module2

QT Modul

Precizan izračun QT intervala – da li je uopće moguć? Sa BTL-ovim QT modulom, svakako. Čak i u slučajevima kada nije jasan povratak T vala na baznu liniju, QT modul osigurava precizan izračun i promatranje adaptacija QT intervala na ubrzanje srčanog ritma.

BTL-Cardiology_Risk-scoring

Procjena Rizika

Alat za procjenu rizika koristi rezultate pretrage za automatizirano predviđanje stupnja rizika od koronarnog arterijskog oboljenja i mogućnosti pacijentovog mortaliteta.

 

 

CardioPoint-logo_basic_registrated_2_ch

BTL CardioPoint®

BTL CardioPoint je kardiološko-spirometrijska aplikacija i predstavlja jedinstvenu platformu u kojoj su objedinjeni EKG u mirovanju, test opterećenja, EKG holter, KMAT i spirometrija. Mogućnosti dijagnostičke podrške, sučelje i mrežne opcije čine aplikaciju koja se potpuno prilagođava korisniku, izbjegavajući time potrebu da se korisnik prilagođava aplikaciji.

Galerija