Croatian
Pratite nas na:

BE UNLIMITED. BE FLEXI.

Zamislite EKG uređaj džepnih dimenzija koji omogućava neograničenu fleksibilnost. EKG uređaj koji bežično šalje podatke na BTL CardioPoint platformu i postaje fleksibilni sustav koji pojednostavljuje rad ne samo u bolnici i ordinaciji, već i na terenu.

473×245_FLEXI_unit

glavne značajke

BTL_ICON_unlimited-mobility3

Neograničena Mobilnost

Bez obzira radilo se o pacijentu u ordinaciji ili na terenu, bežični EKG omogućava da ostanete spojeni. Otkrijte mali bežični EKG koji pruža slobodu Vama i Vašem pacijentu.

BTL_ICON_excellent-ECG-readability

Izvanredna čitljivost EKG signala

Stabilnost bazne linije i jasna vidljivost svih važnih parametara od početka P-vala do završetka QRS kompleksa čine EKG signal izvanrednim.

BTL_ICON_052_target_2_RGB

Pouzdanost Dijagnoze

BTL CardioPoint osigurava jednostavnije donošenje odluka o tijeku liječenja – jasan EKG signal i jedinstveni dijagnostički alati, neovisno da li se radi o pacijentu koji je sportaš, dijete ili osoba treće životne dobi.

ikony_Simple_Adaptive_transparent_2_ch

Jednostavan & Prilagodljiv

BTL CardioPoint korisničko sučelje optimizirano je za jednostavno korištenje. EKG nalazi mogu se podijeliti sa drugim računalima u mreži zahvaljujući opciji BTL NETwork i uvesti u druge aplikacije korištenjem HL7, DICOM, GDT protokola. Zahvaljujući tim značajkama, BTL CardioPoint jednostavan je za korištenje i savršeno prilagodljiv svim modelima kliničkog tijeka rada.

BTL-Cardiology_ST-maps_vector2

ST Mape

ST mape pomažu u trenutnom prepoznavanju uobičajenih patologija vezanih uz ST segment. ST mape su jedini način za validaciju zrcalne ST elevacije koja ukazuje na posteriorni infarkt miokarda.

BTL-Cardiology_QT-module2

QT Modul

QT modul procjenjuje dugi QT sindrom koji može rezultirati iznenadnom srčanom smrti. Koristi tangentnu metodu koja je iznimno prikladna za mjerenje QT intervala prilikom ubrzanog srčanog ritma, kad nije jasan povratak na baznu liniju ili T-val ima dva vrha.

BTL-Cardiology_ECG_comparison

Usporedba EKG nalaza

Svi EKG nalazi napravljen na određenom pacijentu u BTL CardioPoint aplikaciji se mogu međusobno uspoređivati.  Serijska usporedba rezultata EKG nalaza omogućava praćenje pacijentovog tijeka liječenja.

CardioPoint-logo_basic_registrated_2_ch

BTL CardioPoint®

BTL CardioPoint je kardiološko-spirometrijska aplikacija i predstavlja jedinstvenu platformu u kojoj su objedinjeni EKG u mirovanju, test opterećenja, EKG holter, KMAT i spirometrija. Mogućnosti dijagnostičke podrške, sučelje i mrežne opcije čine aplikaciju koja se potpuno prilagođava korisniku, izbjegavajući time potrebu da se korisnik prilagođava aplikaciji.

Galerija