Croatian
Pratite nas na:

Nagrada Red Dot za dizajn za 2014. godinu

 

BTL i njegovi proizvodi za estetsku medicinu i fizikalnu terapiju dobitnici su jedne od najcjenjenijih svjetskih nagrada za produkt dizajn. Zahvaljujući spajanju revolucionarne tehnologije i inženjerstva s bezvremenskim modernim dizajnom, BTL-ovi proizvodi za fizikalnu terapiju BTL-4000 Premium i BTL-6000 High Intensity Laser (te BTL-6000 SWT Topline i BTL-6000 Lymphastim Topline) zadivili su 40 članove stručnog žirija te dobili poznatu nagradu Red Dot za produkt dizajn.
Vanquish, Protégé Intima i Protégé Elite postali su uspješni proizvodi iz BTL-ove linije za estetsku medicinu.

Red-Dot-award_2014_v4_nd

NAGRADA RED DOT ZA DIZAJN
Nagrada Red Dot je međunarodna nagrada za dizajn koju dodjeljuje Design Zentrum Nordrhein Westfalen iz Essena u Njemačkoj. Od 1955. godine, posebno odabran žiri svake godine objavljuje najbolji dizajn u 3 kategorije: produkt dizajn, dizajnerske agencije i dizajnerski koncepti. Pobjednici se proglašavaju na svečanoj dodjeli, a pobjednički proizvodi se predstavljaju u muzeju Red Dot Design Museum, nekadašnjem industrijskom kompleksu Zollverein u Essenu.

BTL
Tvrtka BTL osnovana je 1993. Danas je BTL jedan od najvećih svjetskih proizvođača medicinske opreme i opreme za estetsku medicinu. Naša tvrtka se specijalizirala za tri različita segmenta tog tržišta: fizikalnu terapiju, kardiologiju i estetsku medicinu.
BTL-ovi proizvodi za fizikalnu terapiju obuhvaćaju uređaje za elektroterapiju, lasere, uređaje za ultrazvučnu terapiju i magnetoterapiju. Naše najnovije inovacije su linije proizvoda za shockwave terapiju, dijatermju i hidroterapiju.
BTL-ov odjel za estetsku medicinu proizvodi modernu tehnologiju za oblikovanje tijela, zatezanje kože i smanjenje bora.

NAGRAĐENI UREĐAJI ZA FIZIKALNU TERAPIJU
BTL-4000 PREMIUM je uređaj za elektroterapiju, ultrazvučnu i lasersku terapiju. BTL-6000 High Intensity Laser (laser visokog intenziteta) je revolucionarna tehnologija koja se temelji na dokazanom načelu terapije laserom niske frekvencije (LLLT - Low level laser therapy). Visoka snaga do 12W omogućuje duboko prodiranje u tkivo i potpuno ublažavanje boli.

Objava za medije

NAGRAĐENI ESTETSKI UREĐAJI
Novi PROTÉGÉ ELITE omogućuje dugotrajno smanjenje bora i pomlađivanje kože. PROTÉGE INTIMA je prvi sustav za nekirurško neinvazivno oblikovanje stidnih usana i poboljšanje seksualnog zadovoljstva. VANQUISH je revolucionarni beskontaktni sustav s tehnologijom Selective RF™ (selektivna radiofrekvencija) za neinvazivne tretmane oblikovanja tijela i uklanjanja masti. Bezbolni postupak i savršena usklađenost s pacijentom prilagođeni su potrebama suvremene kliničke prakse.

Objava za medije